Echipamente topografice PENTAX
Nivele, statii totale si teodolite Echipamente pentru topografie PENTAX®
Solutii complete in constructii
  Topografie

Home    Informatii    Statii totale    Nivele    Teodolite electronice    GPS    Service    Contact    Harta site

Pentax Surveying
Instrumente topografice
Instrumente pentru ingineri topografi Echipamente topografice PENTAX Pentax Surveying
Statii totale, nivele si teodolite
 

DESPRE PENTAX

 

Infiintat in 1919, producatorul japonez PENTAX CORPORATION si-a castigat un binemeritat loc de lider in domeniul opticii realizand produse performante si inovatoare pentru diverse ramuri industriale: de la aparatura foto si echipamente optice digitale la echipamente medicale, sisteme industriale si bio-tehnologie.

Esenta valorilor promovate de PENTAX se bazeaza pe indelungata experienta in domeniul opticii a specialistilor niponi. Aceasta experienta bogata a permis cunoasterea mai buna a cerintelor si asteptarilor clientilor si a dus la dezvoltarea de produse bazate pe tehnologii avansate, fiabile si usor de folosit.

Odata cu crearea brand-ului PENTAX in 1957, produsele PENTAX Corporation si-au castigat o reputatie excelenta datorita tehnologiilor inovatoare aplicate si a calitatii superioare a produselor din domeniul fotografic. Lider in industria fotografica, Pentax fabrica o mare varietate de camere, aparate foto cu film, sisteme foto avansate, obiective, lentile precum si alte accesorii foto.

De-a lungul timpului numele PENTAX s-a extins si in alte domenii legate de optica, cum ar fi camere digitale, optica sportiva (binocluri), echipamente topografice, medicale, sisteme de supraveghere (camere digitale si analogice), sau produse in domeniul de tehnologia informatiilor.

Top

 

Pentax Domeniul de activitate

  • Divizia Imaging Systems: dezvoltarea si producerea de camere digitale, aparate foto, obiective interschimbabile, lentile, accesorii pentru camere si aparate foto, telescoape astronomice si binocluri.
  • Divizia Life Care: roducerea si comercializarea de aparatura optica medicala (fibroscoape , endoscoape, instrumente medicale si accesorii).
  • Divizia New Ceramics:producerea si comercializarea de elemente speciale de ceramica si bio-tehnologie pentru sectorul medical.
  • Divizia de componente: producerea si comercializarea de componente si sub-ansamble pentru sisteme optice, module pentru camerele digitale, etc
  • Divizia de securitate: producerea si comercializarea de sisteme de securitate (incluzand obiective CCTV).
  • Divizia de echipamente topografice:producerea si comercializarea de echipamente topografice: statii totale, nivele automate, nivele laser, teodolite, software de procesare, alte instrumente de masurare

Top

 

PentaxDivizia PENTAX Topografie

In domeniul echipamentelor topografice PENTAX a creat noi standarde de performanta prin produsele sale moderne ce inglobeaza elemente de optica si mecanica superioare. Toate echipamentele PENTAX sunt fiabile si usor de folosit de la mici lucrari individuale pana la cele mai complexe proiecte si programe topografice.

Echipamentele sunt folosite in topografie, cadastru, geodezie, constructii si masuratori terestre si deservesc o gama larga de utilizatori, de la ingineri civili, topografi, geodezi, ingineri cadastru, arhitecti la companii de constructii, furnizori de utilitati (gaze, ape, canalizari, etc), companii de exploatare din diverse ramuri industriale (sectorul minier, petrol, drumuri si poduri, imbunatatiri funciare,etc), pana la restauratori, fermieri sau universitati si colegii.

Top

 


Aboneaza-te la oferta!!

Email:

   


» Dezabonare

Universul PENTAX


» Pentax Foto

» Pentax medical

» Pentax Europa

» Pentax Belgia


 

Pentax ...for your
precious moments

 

 

 

Z Spot MediaDesign 2004 - 2012 SysCAD Solutions SRL. Toate drepturile rezervate.